Hälsa helt enkelt

En blogg om ett friskare liv och färre mediciner.
Magproblem

Hjälp mot förstoppning

living-cleanseDu kan redan det här med att undvika vitt bröd, kolhydrater och annat som stoppar upp magen. Har testat kartinplommon, linfrön och diverse äckliga pulver. Men förmodligen inte Living Cleanse!

Living Cleanse är en naturprodukt för leverrening, vilket vi med förstoppning förmodligen behöver. Men det bästa är att tabletterna sätter fart på magen, på en gång! Jag blev varnad för att ta en hel tablett redan första dagen och suckade lite, för jag vet ju att sådant som ska sätta igång magen inte brukar funka på mig. Men oj, det gjorde det!

Doseringen är 1-2 tabletter om dagen och jag körde som en kur med en halv till en tablett om dagen i tre veckor. Sen hade magen fått den skjuts den behövde och fungerade. Nu har jag till och med tabletter kvar som jag inte behöver, men kan ta akut om magen skulle stanna upp. Mycket bättre än laxermedel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *